Aranka

Aranka


Hallo daar! Ik ben Aranka, een 23-jarige ergotherapeute met een hart voor kinderen en jongeren vandaar ook mijn recente opleiding de BaNaBa buitengewoon onderwijs.


Ik ben een goedlachs persoon met een flinke dosis energie en enthousiasme. Ik ben altijd in voor een grapje en draag mijn hart op mijn tong.

Plezier staat voor mij altijd voorop! Ik ben altijd op zoek naar avontuur, nieuwe ervaringen en positieve momenten om van te genieten. Of het nu gaat om reizen, nieuwe hobby's ontdekken of gewoon plezier maken met vrienden, maar ook een luisterend oor bieden. Of je nu een goed gesprek nodig hebt of gewoon iemand om naar je te luisteren, ik ben er voor je.


Daarnaast speelt sport een belangrijke rol in mijn leven. Ik heb verschillende sporten beoefend, maar dansen en turnen zijn absoluut mijn favorieten. Het gevoel van vrijheid en expressie dat ik krijg tijdens het dansen en het gevoel van kracht, balans, flexibiliteit, techniek en doorzettingsvermogen tijdens het turnen, zijn onvergelijkbaar. Het zijn activiteiten waarin ik mezelf volledig kan uiten en mijn energie kan loslaten.


Dit jaar ga je mij dan ook terugvinden in de les van ‘Turnen for Fun’.


Laten we samen mooie herinneringen maken en genieten van alles!


Liefs Aranka